+373 79462584
tel. Contact
+373 79462584

Web-Design

Noi mereu visăm și aspirăm spre ideal, de aceea găsim soluții fără  de care restul și-ar pierde orice sens.  In final se primesc proiectele, care în afară de faptul că ne-am îndeplinit scopul, trezesc emoții puternice.

Web-Design Moldova

Noi elaborăm site-uri pentru orice regiune a Moldovei, la fel și pentru alte țări

Cu ajutorul tehnologiilor noi putem crea site-uri de calitate și de orice dificultate. De-a lungul anilor s-a creat un document ce conține condițiile si cerințele tehnice. Pe baza acestor documente se scriu obligațiile reciproce și se garantează calitatea funcționării site-ului.

Există alte web-studii ce-și vînd serviciile și de aia să alegi unul ce v-ar satisface condițiile și capriciile – e destul de greu, fiindcă profesionalismul lucrătorilor și calitatea serviciilor oferite de alte web-studii se deosebesc.  De aia am încercat să împărțim cu dumneavoastră secretele webdesign-ului, să răspundem sincer la toate întrebările Dvs., și cît de posibil clar să vă lămurim specificul lucrului nostru. Clar că ultimul cuvînt va fi din partea Dvs., dar noi suntem siguri, că alegerea Dvs., va fi corectă!

webdesign

Dvs. puteți comanda la noi un web-site și în plus să obțineți tot spectru de servicii în domeniul webdesign-ului.

Noi suntem primii care oferim posibilitatea de a comanda site-ul și de a achita aceste servicii online. In plus Dvs obțineți absolut gratis hosting și domen pe un an întreg.