+373 79462584
tel. Contact
+373 79462584

SEO promovarea site-ului in top

Promovarea site-ului este o etapă obligatprie în dezvoltarea lui. SEO promovarea profesională a unui site face ca site-ul să apară pe primele locuri în lista site-urilor afișate în căutare și, respectiv, atrage mai mulți vizitători.

Așa dar promovarea site-ului este un proces foarte complex și complicat și depinde de multe nuanțe (începînd de la monitorizarea permanentă a algoritmelor sistemelor de căutare și terminînd cu monitorizarea concurenților). Pentru obținerea rezultatului așteptat noi recomandăm să încredințați acest lucru numai profesioniștilor adevărați în acest domeniu.

Seo Promovare

Țineți minte, că de la calitatea promovării site-ului Dvs va depinde imaginea și cel mai importatnt – veniturile businessului Dvs.

Baza promovării – optimizarea site-ului:

Cel mai eficient instrument al campaniei de publicitate în internet este atragerea clienților prin sisteme de căutare. Pentru aceasta este necesar de făcut optimizarea site-ului pentru căutare și implementarea diferitor tehnici SEO.

Noi ne ocupăm cu promovarea complexă a site-urilor și internet-portalurilor. Echipa studioului nostru nu o singură dată a dovedit faptul că are posibilități și cunoștințe în domeniul promovării site-urilor în TOP după diferite criterii.

În partea dreptă puteți vedea citeva exemple de promovare cu succes a sitului – ridicarea pe primele poziții din cele 325 milioane de site-uri.

Ce anume face promovarea site-ului?

– Ridică poziția în lista paginilor afișate de sisteme de căutare;
– Oferă creșterea numărului vizitatorilor;
– Majorează nivelul vînzărilor;
– Oferă posibilitatea de a deveni o companie cunoscută în toată lumea, datorită faptului că publicitatea în internet nu are hotare și este accesibilă în toată lumea;
– Oferă posibilitatea de a deveni un brand cunoscut fără cheltuieli adăugătoare.

Ce anume puteți comanda la noi online:
Poziționare garantată pe prima pagină a Google a site-ului Dvs, după un cuvint cheie de nivel mic și mediu (din lista de căutari lunare) în maximum 90 de zile! (Exemplu de cuvînt cheie: “haine pentru copii”)
Diferența dintre noi și alte companii de promovare SEO este că noi nu cerem plată lunară pentru serviciile noastre dar plătiți pentru un rezultat concret! De ce trebuie să achitați cuiva lunar fară ca să fiți convinși de rezultatul care îl doriți?

* Noi lucrăm cu cuvinte cheie în diferite limbi – Romana, Rusă, Engleză, Arabă etc.
* Cuvintul cheie se consideră de nivel mic și mediu, dacă cererea de căutare lunară nu depășeste 4000 de căutări lunare pe google ( aici puteți verifica https://adwords.google.com/KeywordPlanner – dar cel mai simplu este să trimiteți o cerere de ofertă pentru cuvîntul cheie dorit specialiștilor noștri și ei vă vor răspunde pe email după analiza cuvîntului)

Cum de comandat:

  • Apăsați butonul de jos- Calculează prețul
  • Completați formularul din fereastra care se deschide
  • Trimiteți cererea (gratis)

Specialiștii noștri vor analiza cuvintul cheie si site-ul Dvs timp de 2 zile după care veți primi pe email-ul Dvs rezultatul cu prețul exact pentru promovare și linkul pentru achitare a serviciilor.
Prețurile pentru serviciile de promovare:
Prețul pentru poziționare garantată pe prima pagină a Google a site-ului Dvs, după un cuvint cheie de nivel mic și mediu (din lista de căutari lunare) în maximum 90 de zile – poate varia de la $ 200 pînă la $ 500 în dependență de cuvintul cheie!

* Dacă timp de 90 de zile site-ul Dvs nu va ajunge pe prima pagină, noi o să returnăm banii!
* Lunar noi o să vă trimitem raportul cu backlinkurile create și alte lucrări!
* Folosim doar metode sigure de promovare (Panda și Penguin) astfel că site-ul Dvs va rămăne o periodă indelungată în top!