WHMCS-bridge

Home / WHMCS-bridge

Portal Home > Knowledgebase > Domains > Cum se petrece transferul de domen?


Cum se petrece transferul de domen?
Pentru a efectua procedura de transfer la un registrator nou este necesara solicitarea de la serviciul de support a registratorului curent un cod pentru transferul  domeniului, acesta se mai numește Auth-cod sau EPP-cod. Unii registratori afișează acest cod la panoul de control.

Este bine să mai verificați o dată lipsa blocajelor și accesul la e-mail, setat în datele despre proprietar.

Apoi procesul de transfer se efectuează foarte simplu – Dvs transmiteți codul registratorului la care doriți să treceți la deservire iar el inițiază transferul. După inițierea transferului, cererea trebuie să fie achitată. Prețul pentru transfer este egal costului de înregistrare a domeniului pentru un an, insa e necesar de menționat că și termenul domeniului se prelungește cu un an.

După ce a fost achitat costul transferului, registratorul nou transmite celui anterior solicitarea de transfer.

De obicei, registratorul curent primeste un e-mail cu înștiințare despre transfer și în acelaș timp solicită acceptul acestuia. Pentru accept i se propune accesarea linku-lui din e-mail . Tipul mesajului  depinde de registrator. Domeniul se transferă difinitiv în gestiunea registratorului nou timp de 5-7 zile după confirmarea transferului.Was this answer helpful?

Print this Article Print this Article

Also Read