Program de Afiliere

Home / Program de Afiliere

Ce prezintă programul de afiliere WEBLIME?

Programul nostru de afiliere este destinat mai mult proprietarilor web site-urilor, care prin publicitate doresc să crească profitabilitatea lor ,în același moment contribuind la vînzările companiei noastre. Așa că dacă Dvs sunteți proprietarul  unui web site și doriți să cîștigați din aceasta bani – noi vă oferim această posibiltate prin participarea la programul de afiliere.

Acum Dvs o să primiți 10% de la fiecare comandă care va fi efectuată de clientul venit de pe site-ul Dvs. Imediat cum comanda lui va fi achitată – noi vom transfera comisionul în mărime de 10% în contul Dvs. De exemplu, clientul care a venit de pe site-ul Dvs a făcut comanda de 100 $ – respectiv noi vom transfera în contul Dvs 10 $. Și încă un moment foarte important – acest comision va fi achitat nu numai de la prima comandă, dar și de la următoarele  comenzi efectuate de acest client!

Pașii care trebuie sa îi faceți ca să participați la programul nostru de Afiliere

Pasul 1 – Recomandați site-ul  WebLime.md.

- Înregistrați-vă pe  WEBLIME dacă nu sunteți încă inregistrat, sau intrați pe contrul Dvs;
Activați contul de Afiliere în: Suport/ Portalul Clienților / Billing / Program afiliere
- Link-ul care îl primiți va fi necesar să il plasați pe situl Dvs sau  pe forumurile de pe internet, expediați pe email - în așa fel o să puteți invita prieteni, cunoscuți și alti clienți.

Pasul  2 – Vizitatorii Dvs ajung pe situl nostru

Apăsînd pe linkul Dvs, vizitaotrii ajung pe situl nostru;
El face comanda la orice serviciu (în afară de domene) timp de 90 de zile din momentul primei vizite pe Weblime.md;

Pasul  3 – Obțineți comisionul 

WebLime vă va transfera 10% din sumă pe contul Dvs, pe care îi puteși folosi pentru orice serviciu sau să îi extrageți

Întrebări frecvente - F.A.Q.

Cum pot să primesc banii care s-au acumulat?

Pe site-ul nostru există statistica click-urilor pe link-ul Dvs și a comenzilor efectuate de fiecare vizitator. Această informație o puteți vedea în contul Dvs de Billing. Pe durata unei luni calendaristice banii se acumulează și la sfîrșitul acesteea se transferă în contul Dvs din sistemul de Billing. Acești bani Dvs puteți să-i folosiți după dorință – să procurați serviciile noastre de hosting, sau să extrageți acești bani pe Webmoney

Ce va fi dacă vizitatorul procură servicii mai tîrziu (nu la prima vizita a site-ului)?

Chiar în cazul în care vizitatorul care a venit la noi de pe link-ul Dvs nu a procurat imediat serviciile noastre, dar s-a întors mai tîrziu și a achiziționat – Dvs o să cîștigați comisionul. Deoarece sistemul de Billing Weblime recunoaște persoana afiliată încă 90 de zile după ce el prima dată a nimerit pe site-ul nostru. Respectiv noi îl vom recunoaște și vom ști cui trebuie să achităm comisionul.